O meni

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Sem ljubiteljica gora in gibanja v naravi, odkrivanja nedotaknjenih kotičkov, organizacije športno-rekreativnih projektov ter zagovornica prevzemanja osebne odgovornosti za zdravje in srečo v življenju. Po izobrazbi pa diplomirana organizatorka dela.

Ljubezen do športa, zdravega življenjskega sloga in gibanja v naravi me spremlja že celo življenje in je postala del mojega vsakdana. V vsem tem času pa se je izrazito spremenil moj pogled na šport. Od tega, da je bil nekoč moj vzor v športu – slovenski športnik, s karizmo, ki je dosegal vrhunske dosežke, do tega, da je to danes starejši modri gospod ali gospa, rekreativni športnik, ki je znal najti zmernost v športu in v življenju ter dočakati zdravo in aktivno starost. Včasih sem bila spremljevalka tekmovanj v vrhunskem športu, danes raje pobegnem v gore.

Šport v mladosti me je naučil discipline, vztrajnosti, organiziranosti, poguma in spoštovanja. Približal mi je nekatere vrednote, ki mi tudi danes pomagajo, da se lažje soočam z vsakdanjimi poslovnimi in osebnimi izzivi.

Iz želje pridobiti potrebna znanja, kako čim bolje poskrbeti za svoje zdravje in kako pomagati ljudem v bolezni sem se odločila za vpis na srednjo zdravstveno šolo Novo mesto. Pridobila sem veliko informacij in teoretičnih znanj, a to ni bilo dovolj, da bi ostala na tem področju. Nisem se našla v samem kurativnem sistemu, ki ga je takrat nudilo zdravstvo. Tako sem se odločila za novo pot v organizaciji in managementu, na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju. S ciljem pridobiti znanja potrebna za organizacijo in izvajanje športnih projektov ter organizacije in  koordinacije dela v športni organizaciji. Študij mi je zopet prinesel ogromno teorije, življenje v študentskem domu pa potrebni socialni kapital, kar se je v nadaljevanju izkazalo, da skupaj z izkušnjami šteje največ.

Svoje bogate delovne izkušnje na področju vodenja projektov in dela z ljudmi sem sem v zadnjih letih pridobivala kot strokovna sodelavka za šport na Športni uniji Slovenije – Zvezi društev za športno rekreacijo in športno vzgojo.

Pomembno vlogo v okviru poslovne in osebne rasti je imelo tudi študentsko delo v okviru Smučarske zveze Slovenije, kjer sem se srečala z življenjem vrhunskih smučarskih skakalcev in potekom mednarodnih prireditev, v okviru podjetja Arena d.o.o, kjer sem naučila kaj vse je potrebno za zagon športnega centra in v Zdravilišču Šmarješke toplice, kjer sem se dodobra spoznala z učinki masaže na celo telo. Gre za najbolj naravno metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja s pomočjo dotika.

Danes sem podjetniško usmerjena, zaljubljena v trail tek in turno kolesarjenje. Moj navdih so gore, narava in uspešni ljudje.

Sledim temu, da je človeški organizem ustvarjen za gibanje, potrebuje gibanje in deluje pravilno, če je v njegovem vsakdanjem življenju dovolj gibanja, ki prispeva k skladnemu razvoju duha in telesa vsakega posameznika.

Osebno odgovornost za kvaliteto življenja in zdravja želim približati slehernemu posamezniku. Zavedam se, da kar v življenje vložimo danes, se nam bo vrnilo že kmalu in tudi še čez dvajset, trideset  let.

Moje vodilo v življenju so legendarne misli Nejca Zaplotnika: »Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel. Kdor išče pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.« in citat Paula Coelha »Življenje hoče, da živiš svojo Osebno legendo.«

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.